Biografia

Descobreix la dansa àrab en 2002 i rep formació de professionals reconeguts a nivell nacional i internacional com: Shokry Muhammad, NurBanu, Fadua Chuffi, Eva Chacon, Muhammad Tolba, Mona Habib, Muhammad Al Sayed, Said l'Amir, Yasmin Al Ghazali, Esther Gluber, Devora Korek, Hemant Devara, Sunny Singh etc.

Completa la seua formació amb l'estudi d'arts escèniques, arts marcials, Dansa Espanyola, Flamenc, Dansa Moderna, Jazz, Dansa Tribal, Kathak, Bollywood i Bhangra.

 

Estudia danses folklòriques a L’Ìndia i Turquia.

Ha format part de diversos grups professionals de Dansa i ha dirigit diferents formacions.

 

Es integrant de la companyia de Danses Índies 'Hamesha Indian Dance' pionera d'esta disciplina a la Comunitat Valenciana i reconeguda a nivell nacional per obtindre el primer premi en el certamen 'Indian Weekend Dance'. Al llarg de la seua carrera ha aparegut en diferents mitjans de comunicació: televisió autonòmica i local, ràdio local, premsa escrita i premsa digital.

 

En 2013 va fundar Peus Nus: Associació de Danses Ètniques, una entitat que potència i difon les danses del món i que ha impulsat propostes culturals i socials a nivell comarcal que han gaudit de gran acceptació entre el públic.

 

Actualment la seua carrera ha guanyat projecció internacional, reclamant els seus serveis com a professora i ballarina en països com Italia i Slovenia.

El seu treball es troba inclòs al Servei d’Assistència i Recursos Culturals de la Diputació de València en el sector d’arts escèniques amb l’espectacle: "Dasara: Festa de la Vida" i “Samarkanda Ruta de la Seda” i amb dos tallers: Flashmob Bollywood i l'Índia es vist de colors.

 

 

Recentment es troba treballant en un projecte de danses índies anomenat Rasa, amb la formació Padmini Dance, integrat per les profesionales, Ava Karenina i Vanashree Vera. Este espectacle ha sigut reconegut amb éxit a Italia.

 

En l'actualitat compagina la tasca de docent de les següents modalitats de dansa: àrab, tribal, danses índies i fusió amb la de ballarina, coreògrafa i directora del Ballet Anna Mira amb un projecte innovador, que fusiona fantasia i tradició incorporant com a novetat la combinació d'arts marcials amb diferents danses del món, donant lloc a expressions artístiques que porten gravat el seu segell personal, baix el nom de danses ètniques.