El Ballet Anna Mira es funda a 2009 amb 7 components que es van donar a coneixer pel seu espectacle Souvenirs D’Orient representat en 3 ocasions en 2012

 

Actualment compta amb un equip renovat de 17 integrants que composen el cos de ball,  formades en danses àrabs, índies i tribals, amb diferent professorat i últimament amb Anna Mira. Totes elles han participat en espectacles anteriors en diferents formacions.

 

El ballet ofereix espectacles tant en actes privats com públics , festes populars, setmanes interculturals, cercavil.les, desfilades de moros i cristians i altres actes.

 

En 2013 la jove companyia crea l’espectacle “Samarkanda Ruta de la Seda” que actualment es troba inclós al catàleg del Sarc en la categoria de danses del món.

 

El ballet ha realitzat la temporada representant l’espectacle en els Teatres d’Alberic, Carlet i Tous. 

Samarkanda: Ruta de la Seda

El descobriment d’una maleta oblidada a l’andana d’una casa vella dona peu a reviure el viatge a Samarkanda a través de les danses pròpies dels països pels quals passa l’antiga Ruta de la Seda: danses orientals, índies, tribals acompanyades de músiques i textos que ens transporten a paisatges de llegenda.

 

El guió i textos son d’Eli Llorens (escriptora valenciana, autora de El balneari dels àngels, recentment guardonada a Las Mujeres Cuentan, a més d’altres publicacions i premis).

 

Amb la col·laboració de Hamesha Indian Dance formació de danses índies guanyadora de millor conjunt de bollywood a nivell nacional.

 

Més informació en annamira@annamira.es