Hamesha Indian Dance

Hamesha Indian Dance és una companyia de dansa Índia integrada per nou ballarines professionals de reconegut talent que es van unir en 2009 motivades per la seua passió a la cultura Índia. Es tracta d'un grup amb una gran versatilitat professional ja que coreografien, dissenyen i elaboren el seu propi vestuari i decorat. De la mateixa manera, s'encarreguen de realitzar tasques difusió i relacions públiques. Destaquen sobre altres grups pel seu domini en diverses disciplines i en els seus espectacles mostren la seua riquesa i els seus amplis coneixements amb diferents danses com Bollywood, Baratanatyam, kathak, Banghra, Rajasthani, Odissi etc....

 

El seu mèrit va ser reconegut quan se'ls va atorgar el primer premi, a la millor coreografia, valorant aspectes com ara la creativitat en el muntatge coreogràfic, 

interpretació i vestuari original. El certamen 'Indian Weekend Dance' va ser celebrat a Madrid i el moment de l'entrega va ser un acte carregat d'emoció per a les concursants, ja que van ser guardonades per la llegendària coreògrafa del cine Bollywood Saroj Khan.

Devadasi "La Mujer India"

Devadasi “dona de l'india” representa les diferents facetes de la dona per mitjà de la dansa i la màgia de la poesia. Les ballarines amb els seus refinats moviments interpreten meravelloses històries on el públic podrà identificar des de la dona tradicional dedicada amb cura les tasques de la llar fins a la dona prostituta que és marginada socialment per la seua condició.

Compta amb un repertori d’excel·lent qualitat, que reflecteix el gran treball d'investigació sobre esta rica cultura, ja que en les seues coreografies es representen ritus tradicionals propis d'este país, dotant a l'espectacle d'un caràcter autèntic. Esta magistral obra ens aproxima a la fascinant cultura Índia entre explosió de colors i melodies captivadores.

Es descobrirà la màxima expressió artística amb l'entusiasme del Bollywood, el refinament de la Dansa Bharatanatyam i la força del Bhangra, recreant un ambient exòtic que ens conduirà fins al cor de l'índia.

 

Diwali

Diwali, el festival de les llums. Una nova representació a càrrec de la companyia Hamesha Indian Dance. Un espectacle màgic que ens acostarà a una de les festivitats més importants de l'Índia. En el Diwali la llum triomfa sobre la foscor i la deessa lakshmi ens beneïx atorgant prosperitat i riquesa. Una atmosfera onírica que t'embolicarà amb la calidesa de les llums i el so dels mantras.

Bhangra Dil Punjab Group

Bhangra Dil Punjabi Indian Group naix a València. Format per sis ballarins Indis, establits en la capital del Túria des de fa sis anys, són de la regió del Panjab, d'on és originària la dansa Bhangra. Apassionats d'esta dansa tan alegre i folklòrica, que han aprés des de xicotets en el seu país d'origen, pretenen difondre la cultura panjabi i afavorir així la integració i la comprensió entre les distintes cultures. Esta dansa del nord de l'Índia es el resultat de barrejes/mescles de diferents balls antics de la regió, es va popularitzar pels agricultors en la festa anual que celebraven per l'arribada de la primavera, on la collita del bhang (espècie de cànem) li va donar el seu nom. Actualment s'ha expandit per tot el món a través de distints estils de música utilitzant en alguns casos recursos electrònics.

Logo Hamesha